Tokratni primerek BMW M4 je v lasti podjetja IND Distribution, katerega so prejeli ob 10 letni obletnici podjetja in v kombinaciji ultravijolične barve in nekaterih poprodajnih dodatkov, omogoča popoln način praznovanja obletnice.

Za nekatere predelave morate imeti prav specifičen okus. Ta ultravijoličen BMW M4 nudi kombinacijo drzne zmogljivosti in nenavadnih vizualnih delov. Zelo očitno je izdelan za bolj zahtevnega lastnika, ki si želi prav specifično stvar. Vozilo je izdelano za praznovanje 10 letne obletnice podjetja IND Distribution in je opremljen z nekaterimi najboljšimi deli poprodajnh podjetij. Končna ultravijolična barva deluje popolno na BMW M4 in že tako agresivne linije so še bolj poudarjene. Ta M4 je opremljen s 3-litrskim BMW TwinPower turbo motorjev, ki proizvede 431 konjskih moči. Ta omogoča pospeševanje vozila do 100km/h v le 4.1 sekundah. Končna hitrost je omejena na 250km/h. To pomeni da M4 nudi zelo impresivne figure zmogljivosti in visoko končno hitrost. Kar pa se tiče vozne dinamike, pa je to eden izmed najboljše vodljivih športnih vozil trenutno. Vendar pa za IND Distribution to enostavno ni bilo dovolj.

Ultraviolet BMW M4 Gets A Photoshoot 7

Vozilo kar žari od visoko-kakovostnih poprodajnih delov. Najprej boste opazili 3D oblikovan sprednji odbijač izdelan iz ogljikovih vlaken, kot tudi podaljšek odbijača izdelan iz ogljiko-karbona, ki je unikatna izvedba izboljšanja zmogljivosti iz tega močnega, a zelo lahkega materiala. Ob straneh so dodani športni pragovi, na zadnjem delu pa je zelo vpadljiv velik spojler. Skupaj dosežejo svoj namen in še izboljšajo agresivni videz vozila. Za piko na i pa so dodali še visoko-kakovostna platišča.

Ultraviolet BMW M4 Gets A Photoshoot 9

Platišča prihajajo iz podjetja BBS in so poimenovana z oznako FI-R. So zelo popularna platišča med lastniki in predelovalci vozil BMW, vendar pa veliko ljubiteljev poprodajnih platišč omejuje cena. Cena takih platišč se lahko dvigne vse tja do 7,000 evrov. So zelo lahka platišča in tako pripomorejo k nižji teži celotnega vozila. Za platišči se skrivajo tudi Brembo GT zavore, ki omogočijo še boljše in hitrejše zaviranje voznika.

Celotno galerijo si lahko ogledate spodaj:

 

Vir: IND DIstribution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code