BMW M2 na fotografijah ima karoserijo obarvano čudovito Long Beach Blue barvo, ki poudari agresivne linije kupeja in napravi ekstravaganten ter eleganten izgled vozila. BMW M2 je opremljen še z dodatnimi elementi iz ogljikovih vlaken; zadnji difuzor in zadnji majhen spojler na prtljažnih vratih.

Kljub temu, da vam pokažemo mnogo poprodajnih predelav pa se ta M2 lahko pohvali z izstopajočimi poprodajnimi elementi. BMW M2 na fotografijah ima karoserijo obarvano  čudovito Long Beach Blue barvo, ki poudari agresivne linije kupeja in napravi ekstravaganten ter eleganten izgled vozila. BMW M2 je opremljen še z dodatnimi elementi iz ogljikovih vlaken; zadnji difuzor in zadnji majhen spojler na prtljažnih vratih.

Osnova za ta poprodajni projekt je BMW M2. Vozilo, ki ne potrebuje posebne predstavitve, pa vendar radi poudarimo nekatera dejstva. Poganja ga 3,0-litrski vrstni šestvaljnik BMW TwinPower Turbo, ki je zmožen razviti 370 konjskih moči. Po zaslugi impresivne izhodne moči in majhnih mer od 0 do 100 km/h pospeši v 4,3 sekunde, če je seveda povezan s hitrim 7-stopenjskim M DCT menjalnikom.

Long Beach Blue BMW M2 By Mode Carbon 14

BMW M2 se lahko pohvali s skoraj perfektno razporeditvijo mase, izjemno vodljivostjo in čudovitim izgledom. Vse našteto iz dneva v dan privablja nove stranke, ki se po njegovi zaslugi poslužujejo M divizije. Pravzaprav to vozilo ne potrebuje veliko poprodajnih sprememb in zato je tudi ta projekt zelo skromen. Ta BMW M2 je namreč prejel le Mode Carbon elemente iz ogljikovih vlaken – difuzor in zadnji spojler. Pa vendar le dva majhna dodatka močno popestrita že tako impresiven zadek.

Za fotografiranje lepotca je tokrat poskrbel Zuumy Photography, ki je zagotovil eno najlepših galerij letošnjega leta. Fotografije bodo marsikoga navdale z željo, da avtomobil kupi, ga odpelje na prostrane ceste in z njim uživa. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: Mode Carbon

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code