Iz leta v leto postajajo vizualni in lepotni popravki na avtomobilih bolj in bolj raznoliki ter včasih celo pretirani, a zato nadvse edinstveni. Mnoga podjetja poskušajo doseči poseben izgled vozila, a je bolj posebnih vozil od tega BMW i8 verjetno izredno malo.

Ta “zarjeveli” BMW i8 je last mladega ameriškega pevca Austina Mahone. Podjetje MetroWrapz je le zanj prej rdečega i8 obleklo v edinstveno barvo, ki daje vtis, da je avtomobil stal zapuščen v kakšnem skednju dolga leta, če ne kar desetletja. Prilagamo galerijo fotografij, ki prikazuje kako je hibrid izgledal preden ga je močno načela rja.

Efekt rje je tokrat izredno prepričljiv in zaobjema celotno vozilo in ne le določenih predelov, kot smo to lahko videli na drugih primerkih. Hibridni športnik se tako preobrazi v oranžno-rjavo umetnino oz. katastrofo, odvisno od vašega mnenja.

Marsikdo si v i8 s takim barvnim odtenkom niti ne bi želel voziti okrog, pa vendar je projekt celostno zaključen z ujemajočimi zlatimi Vossen platišči, ki poskrbijo, da je avtomobil celostno vizualno ujemajoč in prijetno zaključen.

Rjast primerek nas spomni na perfekten izdelek kot je BMW E28, ki je prav tako na sebi nosil precej rje.

Kakšno je vaše mnenje? Vam je takšen BMW i8 všeč?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code