Alpine White karoserija in bronasto zlata platišča so običajno bolj slaba kombinacija, zgodi pa se tudi, da nastane nekaj čudovitega. Ta dotični Alpine White BMW M6 Gran Coupe z platišči Velos Designwerk to kombinacijo postavlja na povsem novo raven, osveži pa tudi starajočega BMW M6.

Novi BMW serije 6 prihaja na trg v letu 2018, kar je sedem let od predstavitve modelov BMW F12 Convertible in F13 Coupe. A z novo generacijo se bo pri šestici spremenilo tudi ime, ki bo po novem BMW serije 8.

Do prihoda nove generacije imamo na trgu poprodajne dele, predvsem poprodajna platišča, ki popestrijo trenutno serijo 6.  Podjetje Velos Designwerk je na trg postavilo platišča Velos S10, ki vozilu BMW M6 daje edinstven izgled. Platišča so v zlato-bronasti kombinaciji v svetleče odsevnem odtenku.

bmw-m6-gran-coupe-velos-wheels (13)

Platišča so vizualno trodelna in s svojim prav posebnim dizajnom dajejo prav edinstven izgled. So velikosti 21×9,5 spredaj in 21×12 zadaj.

Trenutna generacija BMW M6 poganja osemvaljni 4,4-litrski BMW TwinPower Turbo, ki razvije 560 konjskih moči in 680 Nm navora. S funkcijo Launch Control, ki vas optimalno izstreli iz mesta boste stotico dosegli v le 4,2 sekunde. Najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h, tako pa se lahko kosa tudi z mogočnimi sodobnimi športniki.

M6 Gran Coupe je znan tudi kot eden oblikovno najlepših BMW vozil zadnjih let, kombinacija presenetljive moči in privlačnih linij pa napravi popoln paket.

Avtomobil si v vsej lepoti oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code