Z mat rdečo folijo in kompletom poprodajnih platišč je ta BMW M3 eden najbolj "čistega" in agresivno-napadalnega izgleda na trgu.

Mat rdeča folija na BMW F80 M3 bo marsikaterega pravega ljubitelja spravila v jezo. Po drugi strani pa bo BMW M3 s takšnim “priboljškom” veliko bolj opazen, kar je dobrodošlo, če je to prvoten cilj lastnika. Ta primerek BMW M3 namreč pripada zelo uspešnemu lastniku Instagram profila Carlifestyle – eden izmed bolj zanimivih profilov z dnevnimi objavami čudovitih predelav iz celega sveta. Ko vodiš takšen biznis vsekakor ne moreš biti uporabnik povsem serijskega vozila. Z zelo zanimivo izbiro folije in platišč je ta BMW M3 pravi osvajalec src, ki navdušuje s svojimi mimohodi.

Predelava se je pričela na povsem serijskem BMW M3. Vozilo poganja 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo vrstni šestvaljni motor s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora. S takšno zalogo moči je M3 zmožen pospeševanja od 0 do 100 km/h v 4,1 sekunde, doseže pa elektronsko omejeno najvišjo hitrost 250 km/h.

Matte Red BMW M3 With Brixton Forged Wheels

Nekateri s predelavami definitivno prekoračijo mejo okusnega, ta primerek pa je ostal zelo eleganten in “čistega” izgleda. Z minimalnimi nadgradnjami kot je barvna folija in platišča športna limuzina ostaja izjemna. Po namestitvi mat rdeče folije je vozilo prejelo kovana Brixton CM10 Radial Monoblock platišča. Platišča so velikosti 20×8.5 spredaj in 20×10.5 zadaj. So v sivem barvnem odtenku Carbon Graphite. Dodatno je ta BMW M3 opremljen z M Performance sprednjim podaljškom spojlerja, stranskimi pragovi, zadnjim difuzorjem in majhnim spojlerjem na prtljažnih vratih. Prav tako so nameščena lepša sprednja LED svetla, ki poskrbijo za bolj napadalen izgled.

Končni izdelek si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: Brixton Forged

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code