Ravnokar je bil predstavljen novi model v BMW-jevi ponudbi - BMW X7, ki predstavlja ultimativni, nekoliko dvignjeni, bavarski luksuz na štirih kolesih. Kdo bi si mislil, da bo imel tak avtomobil tudi možnost M Sport paketa.

Dolgo smo čakali prvi avtomobil znamke BMW s sedmimi sedeži in ga končno dočakali. Novi BMW X7 je ogromen avtomobil v vseh pogledih, na lestvici modelov pa se bo nahajal povsem pri vrhu, skupaj s serijo 7. Redko kdo kupi tolikšen avtomobil ker ga res potrebuje, narediš pa z njim pravi vtis na vse, ki te vidijo v njem in ravno to je po mojem mnenju pravi razlog zakaj bi se kdo odločil za nakup tolikšnega avtomobila. Morda pa si le želi višjega položaja sedenja in ultimativnega luksuza ter udobja. Se strinjamo vendar tega ponavadi ne mešamo s športnostjo zato nas je kar nekoliko presenetila novica, da bo imel tudi novi X7 možnost izbire M Sport paketa.

Na zunaj bo tako pridobil nove odbijače in stranske pragove v barvi vozila, M Sport vzmetenje in zavore z isto oznako. Platišča bodo na voljo v velikostih med 20 in 22 palcev iz zadka pa bo rohnel M Sport izpušni sistem. V notranjosti je zgodba vseeno nekoliko bolj luksuzna in manj športna. Nov je M Sport volanski obroč, aluminijaste stopalke za plin in t.i. M Sport usnje s kontrastnimi šivi. No ne pozabimo seveda na kopico označb, logotipov in osvetljenih emblemov najmočnejše črke na svetu.

Poleg M Sport paketa se bodo vozniki lahko odločali še za Design Pure Exellence paket, ki pa je seveda bolj naravnan na luksuz in nekako tudi bolj pristoji naravi BMW X7. Seveda ne moremo oporekati končnemu videzu M Sport paketa, saj po našem mnenju izgleda mnogo bolje od ‘standardnega’ BMW X7 zato bo zanimivo videti, za katerega se bojo odločali kupci.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code