Včeraj je v Murski Soboti grmelo. Tako in drugače. Od letal do BMW M4 Cabrio. Bilo je vroče, a se je splačalo. Skratka, doživeli smo čudovit dan v dobri družbi in lepem vremenu.

BMW M je v sodelovanju z akrobatskim pilotom Petrom Podlunškom organiziral odličen dogodek, ki se je včeraj odvil na letališču v Murski Soboti. Na vroče in sončno četrtkovo dopoldne smo se tako odpravili na dolgo pot proti Murski Soboti. Ob prihodu na cilj smo bili deležni pohvale vredne organizacije, od usmerjanja na parkirišču, do prijave na dogodek in postrežbe na dogodku. Na kraju dogajanja pa je že čakalo akrobatsko letalo, resnično lep M2 v Long Beach Blue barvnem odtenku in skrivnostni mišičnjak, ki se je skrival pod belim pregrinjalom. Peter Podlunšek je postal namreč novi ambasador bavarskega BMW, ker pa je že v zraku poln adrenalina mu je BMW v ta namen v uporabo dal nekaj, kar bo adrenalin po žilah pognalo tudi na cestah oz. dirkališčih.

S pogledom na prostrano zelenico na katerem je bilo locirano letališče smo se hladili ob hladni pijači in čakali na začetek dogajanja. Kmalu smo bili deležni popestritve ob ogledu akrobacij, ki so jih na nebu izvajala temu namenjena letala in helikopterji. Ves čas smo se prijetno krepčali ob dobri jedači in pijači, ki je bila preprosto odlična.

Nato pa je prišel trenutek, katerega sem kot novinar najbolj težko pričakoval. Testna vožnja z BMW M4 Cabrio. Lepotec se je s spuščeno streho sončil na žgočem soncu in čakal, da zahrumi med koruznimi polji. In res, novinarji smo se en za drugim zvrstili na 15-minutne testne vožnje in tukaj ostajam brez besed. Avtomobil je fenomenalen, od zvoka, do pospeškov, do vetra v laseh … Kritike na račun zvoka M4 mi gredo sedaj še težje v račun. Video si lahko še enkrat ogledate T U K A J!

15 minut je minilo kot bi mignil in že smo bili na kraju dogajanja kjer se je v soncu tokrat sončil že razkriti … BMW M4 v tematskih barvah Petra Podlunška in njegove ekipe. Z M competition platišči in M karbonsko-keramičnimi zavornimi čeljustmi izgleda osupljivo lepo, po izkušnji z M4 Cabrio pa lahko zatrdim, da bo v njem resnično užival.

bmw-m-peter-podlunsek (44)

Dogodek se je zaključil v znamenju osupljivih akrobacij, ki jih je na nebu izvajal Peter Podlunšek. Takrat smo resnično videli kako obvlada letalo in je resnično pravi akrobat v zraku. BMW M4 mu bo zato resnično dobro služil. Peter, na veliko srečno prevoženih kilometrov!

Ekskluzivno pa razkrivamo tudi, da je z včerajšnjim dogodkom BMW salon Selmar v Celju postal uradni in prvi slovenski BMW M zastopnik. Za takšne in drugačne informacije o modelih M se boste lahko po novem torej obrnili kar na uradnega BMW M zastopnika, poleg ostalih.

 

Fotograf: Jan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code