Avgust, mesec ob katerem pomislim na morje, toplo vreme, sonce. Ja, mislim, da avgust  pomeni poletje, dopust, uživanje  na plaži in v nočnih klubih.

Pomislim na vse to? Ja na vse to, saj večina ljudi ravno to pričakuje od tega meseca. Kaj pa letos? Dobro vprašanje, ko na peti avgust pogledam v nebo in kaj vidim? Boste rekli sonce in lepo vreme, ja pa vsi vemo, da ni tako. Kaj vidimo? Povprečne temperature in dež, kamor se obrneš dež, ki ga ni konca. Vendar vse ni tako mrko, dobil sem namreč povabilo na uradno slovensko predstavitev BMW X4, ki ga je organiziral pooblaščeni trgovec BMW  Avto Aktiv.

BMW X4 predstavitev - Davor Kuhelj -  031

S fotografom prispeva na kraj dogajanja, vendar se v trenutku zamislim… dogodek me je spomnil na to, kar vsako leto doživim na izboru PAL, ki ga organizira časnik Finance. Ja , tudi tukaj ni nobene izjeme. Vedno je dež! Ampak dejstvo je, da gobe rastejo po dežju, in to odlične gobe, tako torej tudi dogodki, ki so povezani z dežjem vedno pustijo odličen vtis, tako kot ga je ta na golf igrišču Smlednik.

BMW X4 predstavitev - Davor Kuhelj -  008

Parkiram svoj avto in se odpravim na igrišče na dogodek. In točno tukaj je bila parkirana zvezda večera, pred vhodom v gostišče je X4 čakal na razkritje.

BMW X4 predstavitev - Davor Kuhelj -  014

Prekrita z nežno belo prevleko, ji je v senci žarometov delala družbo tudi serija 4 Gran Coupe. Serija 4 Gran Coupe je tudi novost na slovenskih tleh, saj smo jo prvič imeli možnost videti v Portorožu na BMW Kempinski weekend of surprises, dva meseca nazaj. In tudi avtomobil kot je serija 4 Gran Coupe, pritegne veliko pozornosti, saj avtomobil ohranja kupejevsko športnost z dodatkom dvojih vrat. Ja, avto je čudovit, črna barva se mu prilega. Poleg avtomobila je fotograf v fotoparat ujel tudi ambasadorja Avto Aktiva, našega olimpijskega šampiona iger v Sočiju in dobitnika dveh olimpijskih medalj, Žana Koširja.

Vljudno osebje me je postreglo s kozarcem šampanjca, in že sem bil del dogodka. Žal nas je dež pregnal v notranje prostore, ampak tako hitro, kot je zapadel, je tudi odnehal. In predstavitev se je pričela. Akrobatska plesalca sta nam pokazala kar nekaj zahtevnih figur in poz ter nato slavnostno odkrila avtomobil. Za piko na i sta kot zmaja iz pravljic bruhnila ogenj. Čudovito.

Sledil je ogled avtomobila in seveda brez organizatorja na slikah tudi ni šlo. Direktorica Avto Aktiva Intermercatus Beata Niewada se nam  je lepo nastavila za tisti “škljoc” in lepo fotografijo.

BMW X4 predstavitev - Davor Kuhelj -  024

Sledila je gurmanska pogostitev, torta  in lepo presenečenje večera. Ga. Beata je napovedala posebno gostjo večera. Zapela nam je druga zmagovalka šova “Slovenija ima talent leta 2011” Julija Kramar. Kakšna obleka, kakšna osebnost in kakšen glas. Bili smo navdušeni. Z njo sem imel priložnost spregovoriti nekaj besed in naj vam povem, da sem začutil toliko dobre energije, kot že dolgo ne. Smeh je okno v svet.

S tem se je tudi uradna predstavitev zaključila in ob srkanju kozarca dobrega vina, sem zaplaval v svoj svet in na pot domov.

Za konec kaj reči o avtomobilu? BMW X4 smo imeli priložnost tudi kot prvi v Sloveniji zapeljati, in po prvih vtisih sodeč vam lahko povem, da je avtomobil čudovit. Za vsakogar verjamem, da ne bo, saj je specifičen, je mlajši bratec modelu X6, in ta rang avtomobila ima svoj krog oboževalcev in kupcev.

Dobra ponudba, lepa predstavitev in cena bosta določala o prodajni uspešnosti modela v Sloveniji. BMW Avto Aktiv je s  to predstavitvijo pustil odličen vtis, zato verjamem v dobro prodajo, BMWBLOG Slovenija pa nestrpno pričakuje daljši test avtomobila, s pomočjo katerega vam bomo lahko poročali  tiste prave občutke.

Fotograf: Davor Kuhelj

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code