Kombinacija, ki je ne vidimo vsak dan. Visokozmogljivi i8 v mat rumenem odtenku ter z modrimi platišči je vsekakor avtomobil, ki močno izstopa iz množice povprečnežev ...

Na ogled nam je nov primerek BMW i8, ki je bil oblečen v folijo prav zanimivega barvnega odtenka. Gre za mat rumeno barvo, ki poskrbi za zares zastrašujoč videz visokozmogljivega hibrida in ga vsekakor ne pusti neopaženega. Da je vse skupaj še bolj zanimivo ima i8 poleg rumene folije nadeta še po meri narejena vpadajoča modra platišča podjetja Vossen.

bmw-i8-matte-yellow-vossen-wheels (12)

Vossen platišča VPS-305T v barvi Fountain Blue na tem čudovitem mat rumenem primerku merijo 21×8,5 palca na sprednji osi in 21×10 palca na zadnji osi.

V zadnjem času je i8 postal zares pravi transformer, saj ga najdemo v zelo različnih odtenkih in izvedbah. Od povsem črnega Batmobila, do Lava Red primerka, pa do vpadljivo roza, ki je bil žal že uničen, pa vse do bučno oranžnega.

bmw-i8-matte-yellow-vossen-wheels (35)

Glede na to, da je trenutno na cestah le nekaj tisoč primerkov modela i8 je potrebno priznati, da je ta avtomobil zares ljubljenec poprodajnih podjetij, saj ga z velikim veseljem pretvorijo v zelo različne izdelke. Kakšna transformacija nas čaka prihodnjič?

1 komentar

  1. Za ves denar, ki je vložen v razvoj teh neuporabnih zverin, se bo ob izbruhu prve krize pokazalo, da je vržen vstran. Kdo bo pa kupil tako drago vozilo, v katerega niti dve kišti jabolk ne greta…?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code