Vsakodnevno življenje postaja čedalje bolj dinamično in napeto, potovanje v prestolnice različnih držav pa vedno polno novih pričakovanj ter izkušenj. Sproščeno mestno eleganco v veliki meri zagotavljajo tudi jekleni konjički, ki skrbijo za to, da je potovanje čimbolj prijetno.

Anja je poslovna ženska, ki si pred začetkom vsake poti reče, da bo pot potekala v najlepšem redu. Poslovneži na cesti namreč preživijo izjemno veliko časa, pri tem pa sta umirjenost in zbranost najpomembnejša sopotnika tako dinamičnega kot tudi poslovnega življenja. To je seveda izjemno naporno, pri tem pa ne gre le za življenjski stil, temveč tudi za profesionalno filozofijo, s katero pridemo do zaključka, da ji pot z avtomobilom omogoča brezmejno  svobodo.

BMWBLOG - Intercontinental Hotel Ljubljana - Anja Sivic - BMW A-Cosmos - BMW 730d (4)

Pred odhodom skozi velika okna svojega najljubšega prestižnega slovenskega hotela Intercontinental s petimi zvezdicami (edini takega ranga v Ljubljani) zagleda svojega jeklenega konjička, ki že čaka nanjo in nestrpno pričakuje novih dogodivščin.

Hotel Intercontinental  se nahaja v samem središču slovenske prestolnice. Slovesno je bil odprt v letošnjem septembru in po dveh letih gradnje je takoj postal najbolj prestižen ljubljanski hotel ter edini, ki se ponaša s petimi zvezdicami. Pohvali se lahko z dvajsetimi nadstropji ter 83 metri višine. Gre za najvišjo zgradbo v središču Ljubljane in drugo največjo zgradbo v Sloveniji, takoj za Kristalno palačo v BTC. Svojim gostom ponuja vrhunsko opremljene in elegantne sobe, ki med drugim nudijo tudi spektakularen pogled na strogi mestni center. Med vašim bivanje vam postrežejo s kulinaričnimi mojstrovinami, vse od mednarodnih do lokalnih jedi. Sicer pa je gostom na voljo tudi panoramski wellness, spa z notranjim bazenom, prestižni hotelski bar in celo fitnes.

BMWBLOG - Intercontinental Hotel Ljubljana - Anja Sivic - BMW A-Cosmos - BMW 730d (19)

Med kratkim počitkom v predsobi Anja opazuje njegovo zunanjost in se veseli prihajajoče vožnje z njim. S pomočjo pametnega ključa si lahko že pred odhodom po svojih željah nastavi temperaturo kabine, v katero se bo namestila. Izjemno ergonomski sedeži jo bodo za dobrodošlico objeli z izrazitim ledvenim delom. Ob vstopu so prisotne tudi pozdravne luči in svetlobne preproge, da pa je začetek še lažji, poskrbi še zračno vzmetenje, ki se lahko poljubno dvigne oziroma spusti. Pametni ključ ji omogoča tudi to, da sedmico zapelje tik do vhodnih vrat hotela. V svojo mobilno pisarno z več kot odličnim razgledom vedno vstopi z neizmernim veseljem.

Medtem, ko se mnogi poslužujejo teh in onih terapij, ima ona za to na voljo svoj avtomobil, ki ji nudi brezskrbne užitke v vožnji. Vozilo ji prav tako omogoča maksimalno učinkovito potovanje in premagovanje morebitnih zapletov. Vsekakor pa mora biti udobno, ekonomično in varno, s številnimi naprednimi asistenčnimi sistemi. Z njim se znajde čisto povsod, tako sredi mestnega vrveža kot na nemški avtocesti brez omejitev hitrosti. Tako je, prav ste prebrali – odlično se obnese tudi v Sport voznem načinu, ko se kot sovoznici to zahoče.

BMWBLOG - Intercontinental Hotel Ljubljana - Anja Sivic - BMW A-Cosmos - BMW 730d (18)

BMW serije 7 je tako edini pravi predstavnik svojega segmenta. Prestižna limuzina že s sprednjimi tradicionalnimi ledvičkami nakazuje odločnost in moč, bočna linija pa mu zagotavlja še bolj dinamičen videz. Z dolgo medosno razdaljo je prostor še bolj velikodušno odmerjen, s tem pa je poslovnim partnerjem le še bolj udobno pri daljših poslovnih potovanjih. Anja pravi, da ji je izjemno pomembna zanesljivost, a če je ob tem prisotna tudi najnovejša in najbolj dovršena tehnologija, moderna inovativnost in več kot le čudovit dizajn, je to le še nadgradnja. In vse to BMW serije 7 prav zagotovo ima. Svet prestiža na štirih kolesih vas pričakuje pri pooblaščenemu trgovcu z BMW vozili A-Cosmos.

BMWBLOG - Intercontinental Hotel Ljubljana - Anja Sivic - BMW A-Cosmos - BMW 730d (1)

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code