Jaze Silverio, lastnik živo zelenega "widebody" E36 je človek, ki je z veliko vaje in potrpljenja prišel do svojega končnega produkta.

Če se s predelavo ukvarjate sami, postane projekt precej bolj zakompliciran – izbrati prave dele, pravo barvo, tudi pri nakupu atomobila je potrebno biti pazljiv, saj je veliko E36 v precej slabem stanju. Na koncu je Jaze izbral dobro ohranjenega M3, ki pa ni vseboval motorja. Vseeno ga je kar prek spleta kupil, na njegovo srečo pa je bil E36 ob prihodu v popolnem stanju. Zanj je kupil še S50 motor, zamenjal nekaj delov karoserije, vključno z razširjenimi Felony Form blatniki, prednjim odbijačem, Mateo Motorsports difuzorjem, Origin Lab spojlerjem in seveda za piko na i: SSR Professor platišči, prebarvanimi v klasičen bronast končni premaz. Ker je bila usoda M trojke, da se približa tlem, je dobila tudi prototipno verzijo Broadway Static 510 dirkalnega vzmetenja.

Jaze je izjemno ponosen na svojo umetnino in že načrtuje izboljšanje moči z dodajanjem turbopolnilnika. Je perfekcionist in sam sebi največji kritik, zato tudi izdela takšne popolne avtomobile, kot je omenjen zeleni lepotec. V spodnji galeriji si oglejte umetnino in se o njegovem natančnem delu prepričajte sami.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code