Masovna dostava posebne izdaje najpopularnejšega športnika - M4 GTS, za vse novopečene lastnike verjetno predstavlja doživetje, ki si ga bodo zapomnili za celo življenje...

BMW M Days, predstavitev vseh različnih M modelov in dostave končnim kupcem, kar tam in takrat – tokrat predstavlja predajo ključem petinštiridesetim srečnim lastnikom, ki se bodo pridružili zelo omejeni eliti sedemstotih primerkov M4 GTS Coupeja (med njimi bo tudi peščica Slovencev (prvi s proizvodno št. 490 je ravno včeraj prispel v Slovenijo, ampak novopečeni lastnik ne želi medijske pozornosti)).

M4 GTS kot utelešenje BMW Motorsport duha in visoko zmogljive tehnologije predstavlja najnovejšo pridobitev zelo ekskluzivne družine omejenih serij BMW M Coupejev. Do neke mere je GTS že dokazal, da je vreden svojega naziva z le 7 minutami in 28 sekundami, ki jih je potreboval, da je obkrožil slavni Nürburgring-Nordschleife. 3,0-litrski šestvaljni twin scroll turbo proizvede občutno več konjev in maksimalnega navora od standardnega M4 Coupe: 500 KM in 600 Nm navora. Vse našteto mu pomaga do 100 km/h pospešiti v samo 3,8 sekunde in doseči najvišjo hitrost 305 km/h, v omejeni izdaji le 700 enot pa je po uradnem slovenskem ceniku GTS na voljo za 172.050,00 €.

Vir: Lasten vir in Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code