Življenje se v Združenih arabskih Emiratih odvija nekoliko drugače kot pri nas. V Sloveniji je vsak, ki si lasti kakršen koli M3 prava "legenda", v Dubaju pa si s šest let starim modelom pravi "revež".

Težko je življenje Dubajčanov. Vozila so tam izjemno dostopna in kakršno koli izpostavljanje je skoraj nemogoče brez najnovejših modelov… in še te morajo uporabljati kakšno predelavo. Če ste tam lastnik E90 M3 Limuzine, to pri njih definitivno ni nič posebnega. Njegov lastnik ga je že želel prodati in zamenjati za F82 M4, po testni vožnji pa je ugotovil, da mu novinec ne prinaša toliko veselja kot “stari” M3. Odločil se je, da ga bo nekoliko preuredil, posodobil in ustvaril sebi popolno umetnino.

bmw-e90-m3-dubai (5)

E90 M3 je prejel Nardo Grey barvo karoserije, BMW Iconic LED Style Kit, nekaj tehnoloških posodbitev kot so PDC senzorji ter cel kup IND dodatkov kot so črne ledvičke, karbonske zračne reže na pokrovu motorja in podobno.

bmw-e90-m3-dubai (9)

Brez karbonskih dodatkov seveda ne gre: podaljšek odbijača, stranski pragovi, CSL stil pokrova prtljažnika, stranski pokrovi ogledal so vsi iz karbonskih vlaken. V notranjosti se bohoti M Performance volan, nova, karbonska prestavna ročica in ročna zavora, Napa usnjeno oblazinjenje s črno Alkantaro in LSB šivi. M3 je prejel tudi nekaj posodobitev pogonskega sklopa in “spomladansko čiščenje” in menjavo potrošnega materiala.

bmw-e90-m3-dubai (16)

V spodnji galeriji si oglejte končni izdelek lastnika, ki pri svoji predelavi nedvomno ni gledal na stroške in ceno in se odločil pravilno s posodobitvijo starejšega modela.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code