Iz Dubaja prihajajo fotografije opaženega redkega vozila s še bolj redko predelavo: BMW X6 Hamann Tycoon Evo M je po redkosti pravi samorog.

Vozilo na fotografijah je mat črne barve z rdečimi poudarki na pokrovu motorja, ledvičkah, platiščih in stranicah. X6 M je s takšno predelavo nedvomno eno lepših SUV vozil na svetu. Hamman tuning paket je precej obširen in vključuje veliko sprememb izgleda, aerodinamike, vzmetenja, izpušnega sistema in notranjosti. Najbolj opazne Tycoon Evo M značilnosti so na karoseriji: prednji odbijač, LED dnevne luči, stranski pragovi, ter zadaj izstopajoča spojlerja, ki naredita prvo generacijo X6 zelo unikatno.

X6 Tycoon EVO M sicer proizvede 670 konjskih moči in 950 Nm navora, njegova najvišja hitrost pa znaša slabih 300 km/h, kar pomeni, da je eden hitrejših predelanih X6 M na trgu. K spremembam spadajo tudi nadgrajeni turbopolnilniki, čipiranje in izpušni sistem iz titana. Za takšne avtomobile pa bi se že splačalo preseliti v Združene arabske emirate, kajne?

Vir: Autogespot

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code