No pa smo prispeli do konca letošnjega leta. Sredina tedna in mrzel 31. december zaključujeta uspešno leto, polno novosti in uspehov, tudi pri našem najljubšem avtomobilskem podjetju: BMW. In kateri članek je najbolj primeren za zadnjo objavo v poslavljajočem letu? Tekmovanje in primerjava dveh novih modelov, ki sta najbolj zaznamovala leto 2014, seveda. Govorimo namreč o […]

No pa smo prispeli do konca letošnjega leta. Sredina tedna in mrzel 31. december zaključujeta uspešno leto, polno novosti in uspehov, tudi pri našem najljubšem avtomobilskem podjetju: BMW. In kateri članek je najbolj primeren za zadnjo objavo v poslavljajočem letu? Tekmovanje in primerjava dveh novih modelov, ki sta najbolj zaznamovala leto 2014, seveda. Govorimo namreč o novem F82 M4, ki je doživel že nešteto predelav poprodajnih podjetij, ter o prvem bavarskem hibridnem športniku: BMW i8. Kaj se zgodi, če dve nastajajoči zvezdi postavimo skupaj na ravno linijo? Ekipa Autobild TV je imela prav to idejo, kateri pa je bil hitrejši?

Pred ogledom zadnjega šprinta letošnjega leta vam ekipa BMWBLOG.si želi vse dobro v letu 2015 in naj vam vaši jekleni konjički dobro služijo! Leto 2015 prinaša nekaj sprememb in izboljšav, zato ostanite z nami še naprej; se vidimo prihodnje leto!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code