Kaj je lepšega od preživetega dne ob futurističnem hibridnem športniku? Snemanje ob navzočnosti dveh bratov, ki se razlikujeta le po barvi karoserije. Dvojna zabava, dvojna pozornost!

Podjetje za izposojo eksotičnih vozil Lou Lavie in James “Lord”McDonnell sta združila moči in se dobila na “mini meetu”. Ekipa Vossen Wheels je imela sprva načrt posneti le Jamesov i8, vendar se je vsem zdelo, da bo posnetek potreboval nekaj manj monotonega. Snemanju posnetka se je tako pridružil še i8 iz garaže Lou La Vie, prestižne hiše za izposojo eksotov iz ameriškega Miamija.

Njihov Bavarec je obut v 22-palčna VPS-301 Vossen platišča, oblečena v Pirelli pnevmatike. Jamesov i8, imenovan tudi “#i8pizza”, pa je nekoliko močneje individualiziran; modri poudarki so bili prelepljeni, vozilo je nekoliko znižano s H&R vzmetenjem, prav tako pa ima obuta Vossen platišča, le da se vražje rdeča imenujejo VPS-304. Oba skupaj ustvarita dvojno privlačen posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj. [sam id=”13″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code