Sliši se italijansko, kajne? No, saj tudi je. Individual barva namreč prihaja iz eksotičnega Lamborghinija! Čeprav je bil barvni odtenek že uporabljen za nekaj drugih bavarskih modelov, pa je to prvi M6 Gran Coupe, ki se je odel v skrivnostno sivino.

Posebno barvo lahko naročite prek BMW Individual – kar vas bo stalo zajetnih pet tisočakov. Notranjost je odeta v črno Merino usnje z oblogami iz karbonskih vlaken, ki dodajo nekaj športnega občutka tudi v potniški kabini. Seznam paketov in opcij med drugim vključuje Driver Assistance Plus in Executive paket skupaj s hi-fi Bang & Olufsen ozvočenjem, 20-palčnimi M Double Spoke 343M platišči in črnimi ledvičkami, ki se popolnoma prilegajo sivi barvi karoserije.

m6-gc-individual (4)

Po besedah BMWBLOG-a pa M6 Gran Coupe pa ne ostaja pri svojih normalnih specifikacijah… dodan mu je namreč Competition paket, verjetno pa bo ameriški bavarec prejel tudi Dinan Stage 2 Power Kit skupaj s športnim izpušnim sistemom. Po vseh nagradnjah zmogljivosti bo “autobahn bomber” dosegel približno 700 konjskih moči. M6 Gran Coupe ostaja eden najlepših v BMW modelni paleti, posebna barva zunanjosti pa mu doda še nekaj individualnega značaja. Seveda umetnina na štirih kolesih ne bo poceni… v Sloveniji je zanj treba odšteti od 170.600,00 € naprej.

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code