BMW se je odločil, da svojo oznako GTS nemeni le modelu BMW M4, zato pa se je lastnik vozila M3 odločil, da stvari vzame v svoje roke in močno priredi svoj avtomobil, da mu bo ustrezal po njegovih potrebah.

Kot je že znano iz večine predelav se lastniki športnih vozil najprej lotijo samega zunanjega in notranjega izgleda vozila. Tako vozilo že takoj v osnovi deluje bolj unikatno in zanimivo, saj ni v originalni podobi.

Lastnik tega BMW M3 je običajen pokrov motorja zamenjal za lažji pokrov iz ogljikovih vlaken, ki ga sicer uporablja M4 GTS. Petvratna različica M3 je od M4 GTS prav tako povzela karbonski sprednji podaljšek spojlerja.

White-BMW-M3 (6)

Poleg omenjenega BMW M3 sedi na poprodajnih izredno lahkih platiščih HRE R101 velikosti 20×10 spredaj in 20×12 zadaj, obarvana pa so v svetleče belem odtenku. Kombinacija belih platišč z belo karoserijo ni prav pogosta, a na naše veliko začudenje končni rezultat sploh ni tako slab. Pravzaprav je dokaj všečen.

Nadaljnje vizualne modifikacije vključujejo obarvane zavorne čeljusti, zadnji difuzor iz ogljikovih vlaken in majhen spojler na prtljažnih vratih. V notranjosti avtomobil uporablja dele BMW M Performance vključno z novim volanskim obročem, ročico menjalnika iz alkantare, novimi tepihi in naslonjalom za roko.

Športnik je deležen tudi manjših zmogljivostnih nadgradenj med katere spada nov izpušni sistem s 102 mm zaključki, prilagojena programska oprema in BMC zračni filter.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code