Pozdravite novega BMW M4 Edition M Heritage, ki naj bi služil kot testament zgodovini BMW Motorsporta.

BMW bo ob koncu življenjskega cikla BMW M4 ponudil posebno serijo Edition M Heritage, ki pa bo na voljo v zgolj 750 primerkih po vsem svetu. Stranke bodo lahko izbirale samo med tremi barvami M oddelka in sicer Laguna Seca Blue, Velvet Blue Metallic in Imola red, ki skupaj tvorijo prepoznavne barve najmočnejše črke na svetu.

Vsi bodo opremljeni z lahkimi 20 palčnimi M platišči, ki so jih razvili posebej za ta model, karbonsko-keramičnim zavornim sistemom in s karbonsko streho, ki jo bo krasil ozek pas značilnih M barv. Znotraj bodo imeli primerki v Imola red barvi tudi usnjene poudarke v barvi vozila, medtem ko bosta imeli drugi dve različici notranjost v črno beli kombinaciji usnja z izvezenim napisom M Heritage na naslonjalih za glavo. Na armaturni plošči najdemo še napis M Heritage in poleg napisa tudi zaporedno številko avtomobila od 750 primerkov, ki so na voljo.

Morda smo nekoliko razočarani, da so dodelave zgolj kozmetične narave, saj je pod pločevino vse popolnoma enako. To pomeni, da BMW M4 Edition M Heritage poganja 3.0 litrski vrstni šestvaljnik, ki proizvaja enakih 450 konjskih moči in 550 Nm navora kot BMW M4 Competition. Glede na uradne slike zgolj domnevamo, da je omejena serija na voljo samo s sedem stopenjskim dvosklopčnim menjalnikom DKG, saj BMW še ni povsem jasno povedal ali je na voljo samo z avtomatskim, ali bo mogoče izbrati tudi ročni menjalnik.

Avtomobil se bo proizvajal med Novembrom 2019 in Aprilom 2020, cena pa bo znana ob uradnem razkritju ali le nekoliko prej.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code