Eisenmann: ko novi BMW M5 zakriči s polnimi pljuči!

0
Dočakali smo enega prvih izpušnih sistemov za povsem novo generacijo BMW M5. Najboljši BMW M5 vseh časov je dobil še lepšo "štimo"!

Po dolgem čakanju smo aprila 2018 naposled le dočakali razkritje nove generacije BMW M5. Kljub temu, da že serijsko zveni zelo doraslo in odločno, pa je specialist Eisenmann Exhaust System GmbH stvari vzel v svoje roke. Zvok 4,4-litrskega TwinPower Turbo V8 je po posegu Eisenmanna še bolj globok in pokajoč. Zahvaljujoč posebnemu dizajnu izpušnega sistema s sredinsko nameščenimi elektronsko odpirajočimi loputami je odlična zmogljivost na razpolago v celotnem območju vrtljajev, prav tako pa je občutno izboljšan sam zvok.

Zaključek izpuha Eisenmann iz nerjavečega jekla poleg bleščečega videza dodaja stilsko moderno barvo – oranžno bakren odtenek, ki se izvrstno poda k nerjavečemu jeklu in ogljikovim vlaknom na zadku vozila. Takšna barvna kombinacija je bila prvič uporabljena na izpušnih zaključkih izpušnega sistema.

Za željne še močneje karakteriziranega zvoka podjetje ponuja športno zamenjavo celotnega izpušnega sistema, ki je oblikovan, da nudi glasno, kvalitetno in navdušujočo zvočno kuliso.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code