Ta teden se v Frankfurtu prične svetovno znani avtomobilski salon, ki bo za znamko BMW zelo pomemben, saj nameravajo tam uradno predstaviti veliko novih avtomobilov. Nekdo jih je med natovarjanjem že ujel v fotografski objektiv.

V četrtek se v Frankfurtu začenja eden najpomembnejših svetovnih avtomobilskih salonov, ki pa bo izjemno pomemben še posebej za bavarski BMW. Tam namreč načrtujejo javne predstavitve prenekaterih zanimivih konceptov, o čemer smo tudi že pisali. Če vam le na hitro osvežim spomin, lahko pričakujemo tako težkokategornike kot sta BMW serije 8 in BMW X7, športne uživače kot sta BMW Z4 in BMW M8 GTE, električne posebneže BMW i3, BMW i3s ter tudi novega BMW i5, za nas pa bojda predstavljajo tudi kar nekaj presenečenj.

BMWBLOG-iaa_transport_sneak (6)

Hladnih nas ne bo pustil niti MINI, ki bo občinstvo najprej ogrel s svojim električnim MINI Electric Concept, pred pravo poslastico za entuziaste, v obliki Mini John Cooper Works GP Concepta. Torej se že vsi nestrpno sprašujemo, kakšen vtis bodo na nas avtomobili pustili v živo, saj je to namreč popolnoma drugačna izkušnja, kot predogled konceptov na uradnih fotografijah. Sam vpogled v avtomobile, ki se pripravljajo za Frankfurtski salon, pa smo zasledili na spletnem portalu in forumu Bimmerpost, kjer se je pojavila fotogalerija nekaterih konceptov, ki so že naloženi v tovornjaku, za pot iz Munchna v Frankfurt.

Nam se zdijo na teh fotografijah še lepši, vendar končno presojo prepuščamo vam. Torej kaj pravite? Z4, serija 8, X7 ali kateri od MINIjev?

Fotograf: MotorShowBlog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code