3D Design, ki se že dolgoletno ukvarja z razvojem in proizvodnjo najrazličnejših poprodajnih dodatkov, je na 50. Essen Motor šovu predstavila nove poprodajne dodatke za BMW serijo 5 generacije G30.

3D Design ima v svoji ponudbi veliko poprodajnih dodatkov, ki se ponašajo s športnimi in vizualno izjemno atraktivnimi elementi, ki svoje mesto najdejo na zunanjosti. Pri nakupu nove serije 5 imajo kupci sicer na voljo izbire M Sport paketa (poleg različice M5), ki vključuje nekoliko bolj agresivne odbijače, a to nekaterim le ni dovolj. Takim pa 3D Design v svoji ponudbi zagotavlja bogate možnosti personalizacije nove serije 5 in tudi drugih modelov znamke BMW. Vse od nadgradnje motornega računalnika do bolj zahtevnih predelav motorja in celo izpušnega sistema ter najrazličnejšihh aluminijastih platišč in drugih dodatkov.

BMWBLOG-3D-Design-carbon-aero-aftermarket-poprodajni-dodatki-g30-5 (9)

Po mnenju mnogih, pa naj bi te poprodajni karbonski dodatki izgledali celo bolje kot kompleti odbijačev, ki so serijski na zmogljivi različici M5. Predelava vozila v spodnji fotogaleriji zajema sprednji podaljšek spojlerjazadnji difuzorspojler na prtljažnih vratih in stranke pragove. Podjetje 3D Design je svoje dodatke za najnovejšo BMW serijo 5 generacije G30 predstavlilo tudi na 50. Essen Motor šovu, ki se je končal 10. decembra.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code