Predstavljamo vam redko življensko priložnost.. V salonu pooblaščenega prodajalca BMW A-Cosmos si lahko ogledate dva ekskluzivna primerka v Sloveniji - M3 CS in M4 CS!

Dva ekskluzivna primerka, ki slišita na ime M4 CS in M3 CS sta na voljo na ogled v salonu pooblaščenega prodajalca BMW A-Cosmos. Pri BMW M3 CS, ki je prvi in edini primerek v Sloveniji, gre za najmočnejšo in tudi najhitrejšo različico v celotni zgodovini modela M3. Pod pokrovom motorja najdemo 3,0-litrski šestvaljnik, ki razvije 460 konjskih moči in 600 nevtonmetrov navora. Do sto kilometrov na uro pospeši v 3,9 sekunde, doseže pa končno hitrost 280 kilometrov na uro.

BMW M4 CS ima vgrajen popolnoma enak pogonski sklop in dosegata enake zmogljivosti. Najdemo pa nekaj razlik, najprej zagotovo opazimo, da ima M3 CS pet vrat, kar se kar konkretno pozna pri praktičnosti, če se vozilo uporablja vsakodnevno. M3 CS ni deležen naprednih OLED zadnjih luči, ki pri M4 CS prispevajo k odličnem izgledu. Več razlik je v notranjosti, kjer takoj opazimo, da M3 CS ni tako ”špartanski” kot M4 CS. Nima lažjih vratnih tapet, ima pa rdečo Start/Stop tipko. Mogoče je največja značilnost obeh primerkov prav enaka barva zunanjosti, San Marino Blue! 

Ne zamudite priložnosti in si ta dva neverjetna primerka oglejte tudi v živo, saj verjamemo, da takih priložnosti v življenju žal ni na pretek. Katerega bi pa vi imeli oziroma zapeljali? Odločitev je vaša!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code