Kot vedno, ko prispejo ekskluzivna vozila smo tudi danes med raztovarjanjem ujeli prvi primerek BMW M2 Competition, ki je zapeljal na slovenske ceste.

Naša ekipa je vedno v lovu za najbolj ekskluzivnimi primerki, ki prispejo v Slovenijo. Danes smo bili priča raztovarjanju BMW M2 Competition v Hockenheim Silver barvi, ki je prispel naravnost iz Avstrije. Novinec je bil pripeljan k BMW trgovcu BMW A-Cosmos, kmalu pa bo tudi uradno zapeljal na naše ceste. Dobro spremljajte promet, ker ga boste zagotovo kaj kmalu videli tudi sami, če ne pa vsaj slišali! BMW M2 je že vse od začetka večkrat označen kot najboljši M avtomobil vseh časov, v različici Competition pa naj bi vse to ponesel na povsem novo raven.

Poleg atraktivne barve zunanjosti (prvič predstavljena prav na BMW M2 Competition, na voljo še Sunset Orange), ki izjemno lepo prikaže vse poteze malega športnika, se največ sprememb skriva pod zunanjostjo. Kot vsaka BMW M barva je tudi Hockenheim Silver ime dobila po slavnem dirkališču. BMW M2 Competition je nekoliko težji kot običajni M2, na zunanjosti pa opazimo nekaj dodatkov, najbolj izstopa bolj agresiven sprednji odbijač. Sprednje ledvičke so v Shadowline Gloss Black barvi, tako kot vse oznake. Pod pokrovom motorja je vgrajen 3,0-litrski bencinski motor, ki razvije 410 konjskih moči in 550 nevtonmetrov navora. BMW M2 Competition do sto kilometrov na uro pospeši v izjemnih 4.2 sekunde. Z ročnim šest-stopenjskim menjalnikom, s katerim je bil opremljen testni primerek pa potrebuje 4,4 sekunde. Končna hitrost se ustavi pri 250 kilometrih na uro, z M Driver´s paketom pa pri visokih 280 kilometrih na uro.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code