Končno spet nekaj zares zanimivega! Že res, da je BMW M4 Safety Car pooblaščenega trgovca BMW A-Cosmos privabil marsikateri pogled, ta zeleni stvor pa je prava vaba za oči! In ta nenavadni pobalin je prišel v Slovenijo za prav posebno stranko.

Ekipa BMWBLOG Slovenija je ekskluzivno dobila dostop do tega prelepega in prvega Signal Green M4 primerka. Trgovec BMW A-Cosmos je ta poseben primerek pripeljal v Slovenijo za svojo stranko, ki prihaja iz Gorenjske. Poleg novega BMW M4 si že lasti Ferrarija, sicer pa se ukvarja s popravili avtomatskih menjalnikov.

Po programu BMW Individual si je lastnik naročil to zanimivo in izstopajočo barvo Signal Green, ki vsekakor izstopa iz množice povprečnežev (bela, črna, srebrna, zlata…). Da BMW M4 ni v povsem osnovni različici si je lastnik privoščil še Competition Package, ki vozilu doda boljše vozne lastnosti in dodatno moči.

BMWBLOG - BMW M4 Competiton Package - Signal Green (48)_DxO

Ta primerek tako uporablja 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor, ki razvije 450 konjskih moči in 550 Nm navora. Pospešek do stotice znaša 4,0 sekunde, končna hitrost pa je omejena na 250 km/h.

Ko bo lastnik vozilo prevzel pri trgovcu bo dodatno namestil še karbonske M Performance dele med katere spada tudi zadnji spojler. Lastnik pa si je zaželel tudi lepše, slovenske harmonije. To pomeni, da bo BMW M4 Competition Package pel s pomočjo izpušnega sistema Akrapovič.

Notranjost je sicer tipično bavarska z nekaterimi netipičnimi poudarki. Avtomobil v zelo veliki meri uporablja ogljikova vlakna, najbolj pa vsekakor izstopa M Perfromance volanski obroč oblečen v alkantaro s športnim prikazovalnikom, ki prikazuje optimalen trenutek za pretikanje prestave in druge pomembne podatke za vožnjo po dirkališču.

Kaj menite o tem lepotcu? Vam je barva všeč? Pa izbira vseh že nameščenih in dodatno načrtovanih dodatkov?

Novopočenemu lastniku iz Gorenjske, ki si je drznil izbrati tako drzno barvo želimo varno vožnjo in polno užitkov v tej neverjetno privlačni bavarski zverini in umetnini!

Fotograf: Dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code