Na SEMA Show-u, ki se ravnokar začenja, bodo obiskovalci lahko občudovali mnogo poprodajnih predelav.

Med njimi so močno zastopani tudi bavarci, od najnovejših modelov (velikorat uporabljen F82 M4), do starejših E92 in E46 M3. Eden izmed predelovalcev je tudi Liberty Walk, ki je originalno Japonski, sedaj pa delujejo tudi v ZDA.  V začetku poletja je podjetje objavilo prve fotografije računalniških upodobitev predelave za serijo 4 Coupe, ki si jih lahko ogledate TUKAJ. Projekt je sedaj oživel, na SEMI bo namreč Liberty Walk BMW zastopan z dvema modeloma, BMW serijo 4 Coupe in BMW F82 M4.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Izvedbe Liberty Walka so vedno ekstremne, torej sta dve opciji. Ali vam je oblikovanje neizmerno všeč, ali pa ga sovražite. Poprodajno podjetje pa na SEMA Show ni pripeljalo le BMW-jev. Njihov paradni konj je namreč Aventador, ki je že pred odprtjem napaden z oboževalci.

So morda toliko več truda vložili v Lambota in pozabili na M4? Vsaj izgleda tako, razširjeni blatniki delujejo nedodelano, čeprav je to njihovo klasično oblikovanje. LB-Works bi se verjetno lahko kaj naučili od Vorsteinerjevega GTRS4, ki tudi čaka na začetek SEMA Showa.

Spodaj si oglejte nove fotografije dveh M4 in serije 4 Coupe Liberty Walk iz SEMA Showa.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code