Blaga osvežitev BMWja i8 je vsekakor dobra ideja, sploh ob dejstvu, da bavarski hibrid postaja vedno bolj popularen. Platišča Vossen so nedvoumno dober dodatek k futurističnemu vozilu. So namreč lahka, močna, njihov dizajn pa čudovito pristoji domiselnemu in futurističnemu izgledu, ki ga i8 vsekakor ponuja v veliki meri.

Lastniki BMWja i8 imajo ob vizualnih nadgradnjah vsekakor težko nalogo. Večini namreč dizajn, ki ga je BMW uporabil na futurističnem i8 nadvse ugaja, prav tako pa jim ustreza zmogljivost in tako za modifikacije ostane le malo prostora. Po drugi strani pa velika prisotnost BMWja i8 na trg lastnike pripravi do personalizacije in poprodajnih sprememb na hibridnem športniku.

Prav z namenom izstopanja pa so Vossen LC-105T perfektna platišča, ki že na daleč opozarjajo na posebnost vozila. So velikosti 22×8,5 spredaj in 22×10,5 zadaj. Za nekatere je to preveč, za druge pa navidezna perfekcija. V impresivnem Imperial Gold barvnem odtenku se platišča presenetljivo lepo podajo k Crystal White obarvani zunanjosti vozila. Ta platišča so del zadnje kolekcije platišč Vossen, ki veljajo za lahka platišča izdelana za svetovno najbolj prestižna in udobna vozila. Ravno zato se tudi neverjetno lepo podajo na BMW i8, ki hibridnemu superšportniku dajejo prav poseben poudarek.

A Classy BMW i8 Gets A Set Of Vossen Forged LC-105T Wheels

BMW i8 poganja mogočna in učinkovita pogonska enota sestavljena iz TwinTurbo bencinskega trivaljnika in inovativnega elektromotorja. Oba motorja delata skupaj za neovirano in neprekinjeno pospeševanje iz mesta s skupno močjo 362 konjskih moči in 670 Nm navora. BMW i8 se tako do stotice izstreli v 4,2 sekunde. Kot priključni hibrid z električnim motorjam (eDrive) ponuja BMW i8 odlično porabo goriva, ki znaša pribljižno 3,7 litra na 100 prevoženih kilometrov, kar je občutno boljše od športnikov z isto količino moči. Pa vendar i8 s ceno 136.000 evrov ni cenovno ugoden športni hibrid.

Oglejte si spodnjo galerijo, ki prikazuje vso eleganco, ki jo i8 premore v sodelovanju z Vossen LC-105T platišči.

A Classy BMW i8 Gets A Set Of Vossen Forged LC-105T Wheels

Vir: Vossen Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code