Podjetje Wald je za BMW M6 Gran Coupe razširilo svojo linijo dodatkov Black Bision. Najelegantnejši M je tako postal pravi zapeljivec!

Japonski predelovalec, ki ima svojo posebno oblikovalski smer je z dodatki dal čudovitemu M6 Gran Coupe agresiven, a hkrati še vedno zelo eleganten izgled. Posebej so poudarjene zračne reže, ki se nekoliko razlikujejo od originalnih, zadnji del avtomobila in stranski pragovi so prav tako prejeli bolj izrazite aerodinamične linije, ki še vedno ohranjajo neprekinjene, dolge, elegantne linije, ki so bistvo Gran Coupeja.

Originalna platišča so nadomestila 22-palčna, ki jih je prav tako izdelalo podjetje Wald, na M6 Gran Coupe pa izgledajo naravnost gromozanska. No, vizualno pa so vsekakor zelo privlačna in prestižnega športnika spremenijo v impozantnega šminkerja.

bmw-m6-gran-coupe-wald (4)

Podjetje Wald je znano po tem, da uredijo le zunanji izgled vozila in zato M6 Gran Coupe pod pokrovom ostaja nespremenjen. Seveda moč, ki jo M6 ponuja že v osnovi popolnoma zadošča, saj Twin-Power Turbo 4,4-litrski V8 proizvede kar 560 konjskih moči in 680 Nm navora. Šprint do stotice tako traja le 4,2 sekunde, ta primerek pa z odstranjeno blokado doseže 305 km/h.

Hiter, udoben in čudovit … to je BMW M6 Gran Coupe (z Waldovo nadgradnjo).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code