Čeprav se marsikomu zdi, da tako elegantnemu vozilu kot je BMW serije 7 najbolje pristoji črna, bela ali srebrna barva, pa se nam zdi, da mu pristojijo tudi bolj atraktivne barve kot je recimo ta Atlantis Blue.

Nekatere dežele bližnjega vzhoda kar hrepenijo po BMW vozilih z atraktivnimi barvami, M Performance in Individual dodatki ter drugimi poprodajnimi dodatki. Zato pa večino posebnih barv vidimo v največjem BMW salonu Abu Dhabi Motors. Danes vam predstavljamo primerek 750Li, ki sicer ni najzmogljivejša različica serije 7, a zahvaljujoč V8 motorju, ki razvije 450 konjskih moči in 650 nevtonmetrov navora, stotico doseže v 4,5 sekunde. Pri tem mu seveda pomaga tudi napredni štirikolesni pogon xDrive in Steptronic samodejni menjalnik.

BMWBLOG-bmw-750li-atlantis-blue-bmw-individual (9)

Sicer pa nas zmogljivosti niti ne zanimajo, saj je ta primerek poseben zaradi barve zunanjosti. To barvo smo sicer že videli na drugih modelih kot je recimo M3 in M4 in nikoli na prestižni seriji 7, ki je po večini odeta v črno, sivo ali belo barvo. Barva se imenuje Atlantis Blue in verjamemo, da bo zagotovila veliko pogledov mimoidočih na cesti. V notranjosti opazimo rdeče usnje, ki prekriva sedeže, vratne tapete, spodnji del armaturne plošče in konzolo, obenem pa zagotovi izrazit kontrast med notranjostjo in zunanjostjo. Abu Dhabi, največji BMW salon na svetu, vam lahko za zajeten kupček denarja točno ta primerek tudi proda, lahko pa vam po vaših željah naročijo katerokoli drugo BMW vozilo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code