Prior Design "widebody" paket PD5XX je na voljo že kar nekaj časa, vendar nam pri takšnih fotografijah in izjemnem "Frozen Blue" modrem končnem premazu zastane dih.

Seveda nič ne škodi tudi lepotica, ki stoji pred bavarsko M5. Prior Design se je pri modelu osredotočil predvsem na zunanjost, vozilo je dobilo nov sprednji in zadnji odbijač, slednjega s karbonskim difuzorjem, nove stranske pragove, razširjene blatnike in masiven spojler na prtljažniku, ki je, seveda, narejen iz karbonskih vlaken. Vam v oči pade “Frozen Blue” barva? Skupaj z 22-palčnimi zlato obarvanimi Vossen platišči je kombinacija naravnost “ubijalska”, kajne?

M5 F10 na fotografijah naj bi bil izdelan v španskem Prior Design obratu, kjer je prejel tudi chip-tuning in novi Akrapovič izpušni sistem. Z vsemi dodatki in spremembami se je zmogljivost iz 560 konjskih moči in 680 Nm navora povečala čez mejo 600 KM. Kakorkoli, zmogljivost tukaj ni na prvem mestu, glavni namen vozila je, da se za njim obračajo glave. To pa jim je nedvomno uspelo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code