Essen Motor Show poleg ACS enke predstavlja še X6, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Falcon Bodykit za F16 X6 predstavlja pravo razmerje nadpovprečnega izgleda in funkcionalnosti.

Nemško poprodajno podjetje AC Schnitzer za največji bavarski SAC ponuja paket zunanjosti, ki vključuje sprednji odbijač, zadnji difuzor, AC Schnitzer pokrov motorja z opcijskimi kromiranimi elementi, zadnji spojler in karbonske pokrove ogledal. AC Schnitzer zagotavlja, da namen ni le potenciranje že tako posebnega izgleda, temveč tudi izboljšanje aerodinamike in užitka v vožnji.

ac-schnitzer

Notranjost BMW X6 AC Schnitzer ne predstavlja večjih sprememb, za večji občutek športnosti v potniški kabini so namreč na voljo le standardne podrobnosti, ki so na voljo za vse modele: aluminijaste pedalke, držalo za ključ in velur AC Schnitzer tepihi ne bodo drastično spremenili izgleda.

acs-x6

Da se je podjetje bolj osredotočilo na funkcionalnost je očitno pri podvozju, ki je izpopolnjeno s pomočjo novega ACS vzmetenja. Slednje vozilo zniža za 30 mm, ponuja nižjo točko gravitacije in posledično izboljšane vozne lastnosti. Za piko na i so na voljo tudi 22-palčna AC1 platišča v BiColor ali matt anthracite barvi, ki do perfekcije izpolnejo razširjene blatnike. Nadgradnja zmogljivosti je na voljo za obširno paleto motornih različic: od 309 konjskih moči za X6 30d360 KM za 40d in 35i, najmočnejši X6 50i pa prejme 525 konjskih moči. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code