Predelovalna skupina iz Latvije, HGK Motorsport je predstavila zelo impresiven dosežek predelave, kakršne že dolgo nismo videli. BMW serije 2 z oznako M je bil deležen popolne prenove ter dodane zmogljivosti in zdaj premore 820 konjskih moči.

Latvijska predelovalna skupina HGK Motorsport je izdelala neverjeten primerek BMW M2, ki ga je poimenovala F22 Eurofighter. Gre za izjemno malo pošast, ki je namenjena drift dirkam. Pod karoserijo izdelano iz mešanice neprebojnega kevlarja in ogljikovih vlaken se pod pokrovom skriva LS V8 motor podjetja General Motors, ki ga je pripravilo podjetje Mast Motorsports in je povezan s pet-stopenjskim sekvenčnim menjalnikom kot tudi s hitrim Winters diferencialom.

Kombinacija dirkalnih batov, sesalnega ventila narejenega iz titana, ojačane ojnice in mnogo podobnih modifikacij omogočijo vozilu izjemno moč in zmogljivost. Kar 820 konjskih moči proizvede GM motor in kar 920Nm navora. Izdelan je bil po pravilih prvenstva Formula Drift in je bil pred kratkim dostavljen k MK Racing v Qatar.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code