BMW Individual nas ponovno preseneča z novim barvnim odtenkom rdeče, ki ga poznamo iz različnih Ferrari modelov. Očitno američanom namenjeno vozilo še nima končnega kupca in je komaj prispelo do salona, njegova cena pa znaša 84.125,00 $.

Za Ferrari rdečo je potrebno odšteti dodatnih pet tisočakov, vendar mu barva lepo pristoji, lastnik pa bo eden redkih, če ne edini, ki bo v svoji garaži hranil takšen primerek. Notranjost F80 M3 ostaja manj vpadljiva s črnim usnjem na sedežih in karbonskimi dodatki.

Adam Newbold, direktor prodaje pri BMW Seattle je povedal za BMWBLOG.com, da je projekt zaživel, ko je videl Ferrari Red BMW M5 v Dubaju. “Ferrari Red ideja se je porodila zaradi dveh razlogov – Spomnim se M5 iz Dubaja v Ferrari Red in takrat sem začel razmišljati, kako izstopajoče izgleda in kako sem si želel, da ga vidim tudi v živo,” pravi Newbold. “Ko smo dobili priložnost, da to posebno barvo naročimo, smo želeli le edinstven avtomobil – Imola Red je barvni odtenek, ki je že bil uporabljen, mi pa smo želeli narediti nekaj, kar nihče drug do sedaj še ni,” je dodal Newbold.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code