Nemški poizvajalec avtomobilov se je osredotočil predvsem na to, da vsem gledalcem zagotovi zanimiv pogled na model i8, le-ti pa lahko njegov izgled občudujejo z vrha tribune.

BMW i8 Safety Car se je prejšnjo soboto, 16. februarja, premierno predstavil na otvoritvi Formule E v Mehiki. BMWjev športni hibrid je že vrsto let sestavni del Formule E, katera predstavlja naravnost odlično lokacijo za promocijo serije električnih dirkalnikov. BMW i8 Safety Car se za 2018/2019 sezono Formule E lahko pohvali z novo bravo zunanjosti, ki pa po našem mnenju izgleda naravnost čudovito.

Nemški poizvajalec avtomobilov se je osredotočil predvsem na to, da vsem gledalcem zagotovi zanimiv pogled na model i8, le-ti pa lahko njegov izgled občudujejo z vrha tribune. Grafika se bohoti preko pokrova motorja in strehe ter vključuje elemente modre in bele barve, medtem ko se preostali del avtomobila poleg teh dveh barv povezuje tudi z drugimi barvami. Kakor v prejšnjih sezonah Formule E, se tudi v tej lahko avtomobil pohvali z različnimi deli opreme, ki so narejeni po meri, kot se tudi spodobi za tak avtomobil. Z gotovostjo lahko trdimo, da si prav vsi želimo, da bi BMW predstavil tudi i8 M model. Najnovejši BMW i8 do stotice pospeši v 4,6 sekunde! Verjetno si prav vsi med nami želimo, da bi lahko BMW v prihodnosti razvil pogon, ki bi temu hibridu pomagal zagotoviti še več konjskih moči. V kombinaciji z nekaterimi nadgradnjami podvozja in nove aerodinamike, bi svet lahko prav zagotovo uvidel tudi BMW i8 M model. Upamo, da se nam bo želja uresničila!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code