Nočno odkrivanje agresivnih linij BMW M4 Competition Package Safety Car. Po predelavi nam izgleda res brutalno, za kar pa so zaslužni pri podjetju A-Cosmos.

BMW M4 je že v osnovi eden najboljših športnikov v tem segmentu, s Competition  paketom pa postane pravo orožje. S 450 konjskimi močmi je za 20 ‘konjev’ močnejši od običajne različice, kar mu pomaga do stotice pospešiti v štirih sekundah. Del paketa vrednega slabih osem tisočakov je tudi glasnejši izpušni sistem s črnimi zaključki štirih izpušnih cevi ter predelano podvozje za še boljšo lego na cesti. ‘Bombončki’ se nadaljujejo tudi pri izgledu, kjer Competition paket avtomobilu doda posebna 20 palčna platišča, ki so oblikovno enaka kot tista na močnejši različici M4 GTS, znotraj pa najdemo tudi lažje športne sedeže. Takega športnika lahko seveda pri podjetju BMW A-Cosmos tudi kupite, njihovo prijazno osebje pa bo zagotovo ustreglo vsem vašim željam in vam pomagalo sestaviti vaš sanjski avtomobil.

BMWBLOG - BMW M4 Competition Package - BMW Safety CAR - BMW A-Cosmos (20)Mnogi se strinjajo, da je M4 opremljen s Competition paketom tisti res pravi M4, kakršen bi moral ta biti že v standardni različici. Ravno zaradi  tega, se je podjetju A-Cosmos to zdela odlična osnova za izdelavo svojega  ‘Safety Car-a’ oziroma varnostnega avtomobila, ki pritegne nešteto pogledov in zna obenem tudi ostalim udeležencem v prometu pričarati vsaj delček dirkaške izkušnje, ki jo zelo podoben avtomobil (BMW M2) izkusi vsakih 14 dni na dirkah Moto GP-ja.

Zunanjost je polepljena po vzoru pravih varnostnih avtomobilov, kar pa po našem mnenju avtomobil popolnoma spremeni in ga naredi še bolj agresivnega, na streho pa so dodane utripajoče  LED varnostne luči, kot se za tak avtomobil tudi spodobi. Te še posebej pridejo do izraza ponoči obenem pa menimo, da tudi celoten avtomobil izgleda še bolje v šibki svetlobi kot podnevi, zato se pri BMWBLOGu nočnem fotografiranju tega lepotca enostavno nismo mogli upreti. Poglejte si fotogalerijo in ocenite sami, v kolikor pa vas o avtomobilu zanima še več, nas spremljajte saj prihodnji teden razkrijemo kako se ‘Safety Car’ obnese na pravem dirkališču!

BMWBLOG - BMW M4 Competition Package - BMW Safety CAR - BMW A-Cosmos (19)

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code