BMW M4 GTS je dirkaško nastrojen športni kupe, pod motornim pokrovom pa bije 3,0-litrski vrstni šestvaljni BMW TwinPower Turbo, ki razvije 500 ''konjev'' in 600 nevtonmetrov navora.

BMW M4 GTS različice že v osnovi velja za dirkaško nastrojen športni kupe. Pod motornim pokrovom namreč bije zmogljivo srce, 3,0-litrski vrstni šestvaljni BMW TwinPower Turbo bencinski motor, ki razvije 500 ”konjev” in 600 nevtonmetrov navora. Pogonski sklop sicer združuje tudi 7-stopenjski samodejni dvosklopčni menjalnik DCT z Drivelogic tehnologijo, ki omogoča, da M4 GTS do stotice pospeši v zavidljivih 3,8 sekunde. Končno hitrost pa doseže pri 305 kilometrov na uro. Na kratko, BMW M4 je izvrsten izdelek BMW motorsport ekipe, ki je bil na voljo v omejeni izdaji.

BMWBLOG-bmw-m4-gts-vorsteiner-aero-kit (5)

Ko se je Vorsteiner lotil predelave M4 GTS smo vsi vedeli, da se nam obeta nekaj izjemnega. Vorsteiner aero kit za ta model vključuje VRS GTS zadnji difuzor in znamenit VRS GTS aero ”spojler”. Vsi te deli so iz kvalitetnih karbonskih vlaken, kar pomeni tudi nizko maso. Piko na i zagotavljajo Vorsteiner V-FS 001 Sport aluminiajsta platišča. Te so del nedavno predstavljene serije z imenom Flow Forged. Predstavljajo agresiven videz, spredaj dimenzije 20×9,5, zadaj pa 20×11,5. Tekstura brušenega aluminija je kot nalašč za BMW M4 GTS, aluminijasta platišča pa le dopolnjujejo dirkaško naravnanost športnega kupeja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code