Več navora in moči so dobili tudi vozniki BMW M3 V8. G-POWER predstavlja revolucionarno dodatno prisilno polnjenje, ki poleg povečane konjske moči vpliva tudi na navor avtomobila.

Dodatno prisilno polnjenje s kompresorjem ponuja prirastek moči za M3 V8, kar je odlična novica za vsakega, ki si želi občutiti moč novega BMW M4 in hkrati ohraniti klasični zvok V8 motorja, zaradi G-POWER-jevih nadgradenj je izboljšan tudi navor vozila.

Navor se povečuje že pri majhnih obratih in enakomerno narašča do končne hitrosti, zaradi česar voznik bolj uživa v športni vožnji, hitrem speljevanju ovinkov in ostalih naprednejših manevrih. Predelava proizvede dodatnih 55 konjev, s čimer se povzpne do 475 konjske moči, kar je že več od BMW M3 GTS.

In cena za nove dodatke?  Brez merilca zračne temperature in dodatkov, s pomočjo katerih lahko doseže tudi do 610 konjskih moči,  je cena nadgradnje primerljiva z nakupom novih pnevmatih za BMW M3, zaj se cena prične pri 3,355 €. Zaradi svoje cene, kvalitete in vpliva na vožnjo, je  dodatno prisilno polnjenje G-POWER M3 V8 SK Plus nepremagljivo na svetovnem trgu izboljšav za BMW M3 E9X. Za najzahtevnejše je na voljo tudi veliko dodatkov za njegovo prilagoditev potrebam in interesom posameznika.

Če torej želite občutek pospeševanja M4 in ste lastnik generacije E9X, je to popolna alternativa za »piko na i« izboljšav vozila.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code