BMW M2 je najmanjši bavarski športnik, ki je neverjetno navdušil množice po vsem svetu. Je majhen, agilen, izredno zmogljiv ter zabaven. G-Power pa je poskrbel za še eno stopnjo več!

Strokovnjaki podjetja G-Power so dobro preučili malega BMW M ter se odločili, da njegovih poskočnih 370 “konjev”, ki jih iz sebe spravi 3,0-litrski vrstni šestvaljnik nekoliko nadgradijo. Za Long Beach Blue lepotca ponujajo dve različni nadgradnji strojne opreme, ki ju pri G-Power imenujejo modula Bi-Tronik 2 V1 in Bi-Tronik 5 V2. Obe varianti zagotovita povečanje moči na 410 konjskih moči in 570 Nm navora, vendar do rezultata prideta na različne načine.

Bi-Tronik 5 V2 deluje po principu priključi in uporabljaj (plug & play), kar omogoča izredno lahko namestitev ter prav tako enostavno povrnitev na osnovne nastavitve. Nekoliko bolj specifična in individualno prilagodljiva pa je tehnika spreminjaja programskih nastavitev vozila, kar ponuja Bi-Tronic 2 V1. G-Power poudarja, da je vse standardna oprema kompatibilna z njihovo nadgradnjo in deluje brez problemov. Delovanje motorja tako ni ogroženo pred npr. pregrevanjem.

G-Power-BMW-M2-F87 (10)

Po zaslugi večje moči, ki namesto 370 KM znaša 410 KM pa je seveda izboljšana tudi zmogljivost vozila. G-Power obljublja, da M2 po nadgradnji za pospeševanje od 0 do 200 km/h potrebuje le 14, 5 sekunde. Opcijsko vam podjetje odpravi tudi elektronsko blokado, kar poskrbi za najvišjo hitrost 290 km/h.

Na zadku izpod odbijača gledajo štirje 90-milimetrski izpušni zaključki iz titana, za njimi pa se skriva celoten izpušni sistem G-Power. Za perfekcijo v zavojih je na vozilu nameščeno vzmetenje G2M-RS in 20-palčna platišča Type Hurricane RR.

Za povečanje moči z rešitvijo Bi-Tronic 2 V1 G-Power zahteva 2,499  evrov, za modul Bi-Tronic 5 V2 3,359 evrov, za odstranitev elektronske hitrostne blokade pa še dodatnih 795 evrov. Dodatno je na voljo izpušni sistem (5,945 evrov), šasija (2,247 evrov) in platišča, ki skupaj s pnevmatikami stanejo 7,998 evrov.

Preprosto obožujemo, da že tako odličen baby M dobi konkretno nadgradnjo odličnega nemškega predelovalca G-Power!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code