Ko je govora o BMW oddelku M trenutno na področju surove moči nekoliko zaostaja za določenimi tekmeci. Če bi radi rešili ta problem ima G-Power pravo rešitev za vas!

Nemško predelovalno podjetje ponuja raznolike pakete nadgradnje moči za večino modelov BMW. Nudijo vse od manjših nadgradenj pa do brutalnoih bombnikov kot je ta primerek BMWja M6 Coupe.

Pred nekaj meseci je G-Power naznanil prihod novih paketov nadgradnje, ki naj bi iz originalnega M6 Gran Coupe s 560 konjskimi močmi in 680 Nm navora iztisnili 740 konjskih moči in 905 Nm navora. To je kar 180 konjskih moči več, kar štirivratnega kupeja spremeni v superšportnika.

V samem vrhu ponudbe tako podjetje G-Power ponuja modul Bi-Tronik V3, ki je nameščen v kompletu z odtočnimi cevmi in celotnem izpušnem sistemu iz titana, ki se čudovito zaključijo s športnimi izpušnimi zaključki. Z vso to močjo pod pokrovom in vsemi visokozmogljivimi dodatki je M6 sposoben šprinta od 0 do 200 km/h v 10,5 sekunde, doseže pa tudi najvišjo hitrost 324 km/h.

M6 izpod rok G-Power je opremljen še s športnim vzmetenjem in kompletom 21-palčnih Hurricane RR lahkih platišč, ki so obuta v pnevmatike velikosti 255/30 spredaj in 295/25 zadaj.

Že samo pogled na to mrcino požene strah v kosti. Njegovo brutalnost si lahko torej le predstavljamo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code