BMW M550d je neverjetno zmogljiva poslovna limuzina, ki sočasno ponuja neverjetne vozne lastnosti in impresivno porabo goriva. Če povzamem gre za izredno varčno pošast na štirih kolesih!

Kakorkoli, G-Power kljub veliki moči vozila verjame, da ima motor s tremi turbinami še več potenciala in bi moral imeti zato občutno več moči. S tem prepričanjem so tako pripravili kar dve zmogljivostni nadgradnji, tako za limuzinsko kot karavansko različico.

Nadgradnji sta znani pod imeni D-Tronik 2V1 in D-Tronic 5V1. Prvi ponuja obsežno reprogramirano programsko opremo motorja, drugi pa je naprava, ki deluje po principu plug & play. Obe nadgradnji izboljšata standardnih 381 konjskih moči in 740 Nm navora, ki ju razvije 3,0-litrski šestvaljnik s tremi turbinami. Moč se poveča na kar 435 konjskih moči in 850 Nm navora.

bmw-m550d-g-power-4

G-Power zaenkrat še ni izdal uradnega podatka o pospešku od 0 do 100 km/h, vendar se bo rezultat iz standardnih 4,7 sekunde občutno izboljšal in ogrozil športnika M5.

Predelovalec poleg nadgradnje moči priporoča tudi svoja 20 / 21-palčna platišča Hurricane RR, ki so na voljo v Jet Black, Gun Metal Grey in Stardust Silver barvnem odtenku. Platišča so lahko delno ali povsem polirana, vsak kupec pa si lahko vsako posamično platišče personalizira ter namesto logotipa napiše besedo do 15 znakov.

BMW M550d tako kljub novi prihajajoči petici ostaja občudovanja vreden avtomobil, po nadgradnji G-Power pa je povsem osupljiv!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code