Kaj je boljšega od X6 M50d? G-Power X6 M50d! Dizelska alternativa bavarskemu X6 M je vredna pogleda, tudi če ste tisti najbolj zagrizen pristaš bencinskih športnikov.

Po tem, ko so svoje delo opravili na X6M, je sposobna ekipa G-Power pravkar razkrila nadgradnjo za najmočnejšo dizelsko različico dvotonskega velikana. Pod pokrovom slednji skriva enega najzmoglivejših motorjev, ki s tremi turbopolnilniki dostavlja enormne številke zmogljivosti. Med najboljšimi v svojem razredu je dizelski X6 lahko tudi zaradi relativno nizke porabe goriva.. z G-Powerjevo pomočjo pa se na določenih področjih brez dvoma lahko kosa tudi s pravim M-om: X6M.

x6-m50d-g-power (4)

Program D-Tronik 5 V1 ali alternativno D-Tronik 2 V1 vsak s svojimi prednostmi povzročijo, da se zmogljivost poveča iz originalnih 381 konjskih moči in 740 Nm navora, na 455 konjičkov in 870 Newton metrov. Nadgradnja moči je na voljo z odstranitvijo limita končne hitrosti kar pomeni, da bo turbo dizel na nemških avtocestah močno presegal 250 km/h.

G-Power se z izgledom nikoli ne ubada pretirano veliko… vseeno pa črni orjak prejme nova Hurricane RR 23-palčna platišča in 305/25 visoko zmogljive pnevmatike. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code