V kolikor vam serijski BMW M2 ne zagotavlja dovolj pogledov mimoidočih, se lahko to z atraktivno barvo Long Beach Blue in dodatki predelovalske hiše Mode Carbon zelo hitro spremeni.

Ko je bila trenutna generacija modela M3 oziroma M4 predstavljena javnosti, sta bila omenjena modela na voljo v ekskluzivni barvi imenovani Austin Yellow oziroma Yas Marina Blue. Tako atraktivnih barv ob predstavitvi modela M2 sicer ni bilo, je pa po mnenju mnogih bila najbolšja barva Long Beach Blue. Po nekaj letih omenjena še vedno velja za najboljšo izbiro med vsemi barvami zunanjosti, predvsem za lastnike, ki si želijo nekoliko bolj izstopati.

BMWBLOG-Long-Beach-Blue-BMW-M2-By-Mode-Carbon-Image (19)

BMW M2 je bil že pred prihodom omenjen kot avtomobil, ki bo kaj kmalu postal ikona BMW M modelov. Seveda so imeli prav, saj dandanes M2 velja kot eden izmed najboljših M vozil v zgodovini znamke. Pod pokrovom ima nameščen 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor, ki razvije 370 konjskih moči in kar 465 nevtonmetrov navora. Vsa moč se prenaša izljučno na zadnji kolesni par preko ročnega šest-stopenjskega menjalnika ali samodejnega dvosklopčnega DCT. Kljub vsemu pa je M2 vseeno nekoliko premalo agresiven na pogled. Predelovalske hiše, kot je recimo Mode Carbon, katere izdelek vam predstavljamo danes ponuja vrsto številnih dodatkov, ki M2 naredijo še bolj poseben. Omenjen primerek ima nameščene Mode Carbon aero dodatke, KW vzmetenje, BBS platišča in Akrapovičev izpušni sistem. Najdemo karbonski sprednji podaljšek odbijača, zadnji spojler in difuzor. Izstopajo BSS aluminijasta platišča, spredaj dimenzije 19×9,5, zadaj pa kar 19×10,5. Kakorkoli že, nekaterim je ta predelava všeč, drugim pa verjamemo da ne, a M2 z njo sigurno izgleda bolj agresivno.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code