Veliki bum je nastal v sredo ob 20:00, ko je BMW na spletu uradno objavil prve fotografije in posnetke nove generacije BMW serije 7. Nešteto odzivov različnih medijev iz celega sveta, YouTube kanali napolnjeni z njenimi posnetki...to je nova sedmica!

Kar nekaj časa smo čakali na uradno razkritje paradnega konja, ki predstavlja mnogo sprememb in z odločnim korakom stopi v svet prihodnosti. Včeraj smo vam prikazali tudi posnetek s predstavitvijo in fotografije bele sedmice z M Sport paketom, danes pa objavljamo še nekaj fotografij, s katerimi si lahko boljše predstavljate kakšen je Bavarec v resnici.

bmw-g11-g12-serija-7 (33)

[sam id=”15″ codes=”true”]”Gadgetov”, ki jih vozilo uporablja je zares veliko. Zaslon na dotik, upravljanje s kretnjami, pametni ključ, avtonomno parkiranje in še bi lahko naštevali. Velik poudarek je bil predvsem na udobnosti in čim manjšem povzročanju stresa potnikov v kabini. Šasija in vozne izkušnje so bile prav tako zelo dobro premišljene. Uporablja zračno vzmetenje z dvema premama in samodejno samoizravnavo in elektronski nadzor blažilnikov, ki se glede na potrebe prilagajajo skupaj s standardnim “Dynamic Damper Control”. Poleg tega pa bodo k bolj udobni vožnji pripomogli še elektromehanski stabilizatorji, ki zmanjšajo nagibanje vozila. Več o novi sedmici si lahko preberete v starejših prispevkih, kjer je bilo delovanje različnih sistemov že podrobneje opisano.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code