Trenutni BMW F10 M5 se počasi poslavlja od trga, saj se neustrašno in odločno približuje nova generacija BMW F90 M5. A ta primerek kljub "zastarelosti" izgleda vrhunsko.

BMW M5 je že od nekdaj zelo priljubljen športni avtomobil. TwinPower Turbo V8 bencinski motor razvije 560 konjskih moči, 680 Nm navora in bogat osemvaljni zvok. Srečni lastnik tega primerka v svojih vozilih zares uživa in jih na vseh dnevnih in daljših relacijah. Poleg tega M5 ima tudi BMW E92 M3. Obe vozili koristi tako po mestnih ulicah kot v vožnji po ogromnih kanjonih.

bmw-f10-m5-eas (2)

Na svojem BMW F10 M5 je z namenom izstopanja vozila sprva obarval originalna BMW platišča. Nanja je nanesel takoimenovano barvo bright candy blue, ki poskrbi za izstopanje iz množice povprečnežev. Podjetje Agency Power je zanj izdelalo sprednji podaljšek spojlerja in zadnji difuzor, oboje iz ogljikovih vlaken.

Lopatni popravki pa niso edini, ki skrbijo za izstopanje tega lepotca. European Auto Source je lastniku namestil še GTHaus Meisterschaft izpušni sistem iz titana. Izredno lahek izpušni sistem z modrikastimi zaključki izgleda odlično, zvok pa je prav tako na povsem novi ravni.

BMW F10 M5 bo le stežka predal sloves svojemu nasledniku, vsekakor pa še dolgo ne bo pozabljen. Vsaj ne v takšnem poprodajnem blišču.

Vir: EAS

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code