Na BMW International Open je profesionalni igralec golfa, James Heath zadel z eno samo potezo 3-potezno luknjo in bil nagrajen s popolnoma novim BMW i8 športnim avtomobilom. Na šestnajsti luknji je iz daljine 156 metrov v prvo naciljal luknjo, in kot peti tekmovalec v 26-letni zgodovini BMW International Open dobil ključe BMW-ja. “Ostal sem brez besed, sploh […]

Na BMW International Open je profesionalni igralec golfa, James Heath zadel z eno samo potezo 3-potezno luknjo in bil nagrajen s popolnoma novim BMW i8 športnim avtomobilom.

Na šestnajsti luknji je iz daljine 156 metrov v prvo naciljal luknjo, in kot peti tekmovalec v 26-letni zgodovini BMW International Open dobil ključe BMW-ja.

“Ostal sem brez besed, sploh nimam komentarja. BMW i8 je izjemno vozilo, vredno čez 130.000,00 €. To je kar trikrat večja vsota, kot moj največji ček, ki sem ga kadarkoli zaslužil,” je rekel Heath.

1691258254844875218

Katere modele so dobili ostali igralci, ki jim je uspela ista poteza na BMW International Open? Štiri vozila so do sedaj bila še: 640i Gran Coupe, 535i limuzina, 325i kabriolet ter športni Z8, verjetno pa je i8 do sedaj najboljša nagrada.

Zelo zanimiva lastnost BMW i8 je njegov poudarek na varčevanju pri teži, ki izhaja iz unikatne “LifeDrive” gradnje. Platfroma vsebuje plastiko, ojačano s karbonskimi vlakni, poimenovano “Life”, ter aluminiast modul, ki vklučuje pogonski sklop i8 in se imenuje “Drive”. Več o i8 si lahko preberete TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code