Modela BMW M3 in M4 se ponašata z večjo močjo, kot jo zmore kontrolirati večina voznikov, a količino moči, ki jo premoreta, za nekatere ljudi ni dovolj. Kaj lahko z dovolj sredstev storite, če nimate časa čakati na modele CS? Mogoče boste z 20 tisočakov težko investicijo lažje preboleli enormne "ledvičke".

G Power je tisti kos sestavljanke, ki ga najdete, takrat ko vam gre za nohte. Pred kratkim je podjetje predstavilo tristopenjski komplet za uglaševanje modelov Competition. G Power ima za seboj impresivno kolekcijo predelav, vključno z BMW M8 z 800 “konji” in različico prejšnje generacije BMW M4 GTS, ki premore kar 615 »konjskih moči«.

Prva faza: osnovna prilagoditev programske opreme. Izhodno moč dvigne s tovarniških 510 »konjev« in 650 Nm navora na 600 »konjev« in 720 njutonmetrov navora!
Druga faza: opremljena z enim mehanskim dodatkom. G Power namesti po meri izdelan izpušni sistem in drugo nadgradnjo programske opreme. Vendar pa je porast moči manj pomemben. Te spremembe povečajo izhodno moč na 650 »konjev« in 780 Nm navora.
Tretja faza: ni priporočljiva, če živite v bližini sosedov, ki cenijo na mirna ter tiha jutra… V paketu je vključen “downpipe”, kar poveča moč na kar 700 »konjev« in 840 Nm navora!

G Power ponuja kupcem tudi nekaj kozmetičnih dodatkov, vključno z 21-palčnimi kovanimi platišči, pa tudi različnimi nadomestnimi deli iz ogljikovih vlaken, vključno s pokrovom motorja in zadnjim krilom na prtljažniku.

Standardna najvišja hitrost M3 in M4 Competition je 290 kilometrov na uro, če zakupite “Drivers Package”. To pravzaprav ni nič drugega kot dan usposabljanja voznika in del kode v računalniku, ki avtu pove, da je pa vendarle v redu, da se povzpe vse do 290 km/h. G Power to reši tako, da odstrani omejevalnik oziroma “blokado”, ki avtomobilu omogoča, da doseže tudi neverjetnih 330 kilometrov na uro! To pa ni tako malo za kompaktno štirivratno limuzino z velikim prtljažnikom, kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code