Tenka je linija med tema dvema ekstremoma...Rene Turrek z grafiti obda F16 X6. Če ste velik zagovornik svobodnega izražanja vam bo stvaritev všeč. Če bi pustili, da vam umetnik prebarva vaš avto pa je druga zgodba.

Rene iz Osnabrücka, Nemčije že ima nekaj izkušenj z grafitiranjem prevoznih sredstev. Njegove umetnine so se namreč predhodno znašle že na Lexusovem NX projektu. Bavarski SUV izgleda kot klasično modro obarvan športni terenec, ki pa po podrobnejšem pogledu postane nekaj popolnoma drugega. Ko je prelit z vročo vodo, se na površini pojavijo različne poslikave in črke. “Hulk” napis je verjetno najbolj logična izbira, saj se je to znani fantazijski junak, ki se v določenih situacijah preobrazil v zeleno pošast… in si to sedaj deli tudi z X6. Kako je F16 X6 spremenil svojo zunanjo podobo si oglejte v spodnji galeriji.

Čarovnija, ki povzroči spremembo barve je z nami že dolga leta. Kemična reakcija ob spremembi temperature spremeni odtenek,  kaj pa obstojnost takšnega posebneža? Vlaga in nenavadni materiali verjetno niso najboljši za dolgoživost velikega Bavarca. Čeprav nenavadna preobleka ni najbolj uporabna, je posnetek nadvse zabaven.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code