Zdi se, da se pod drobnogled vsak teden postavi nova govorica o kakšni prihajajoči modelni različici iz sveta Bavarcev in tudi tokrat ni nič drugače: bomo prejeli še petega člana BMW serije 2?

Že nekaj tednov se širijo govorice, da bo dvojka obogatena še z enim vozilom s pogonom na zadnji kolesni par: BMW Serija 2 Gran Coupe naj bi se paleti dvojk pridružila v letu 2019.

Po najnovejših informacijah naj bi vodja razvoja pri BMW, Klaus Fröhlich, stremel k Gran Coupeju s pogonom na zadnji kolesni par, ki bi se tako pridružil že obstoječima Coupeju in Kabrioletu. Zunanjost naj bi bila v večini povzeta po slednjih dveh oblikah, le da bi GC uporabljal nekoliko daljšo platformo za akomodacijo povečanega prostora in klasične Gran Coupe linije.

bmw-serije-2-gran-coupe

Serija 2 GC naj bi izkazovala svoj športni karakter s kratkimi previsi spredaj in zadaj ter podolgovato strešno linijo, ki bi bila nižja in bolj zaokrožena. Auto Motor und Sport upodobitev prikazuje trenutne oblikovne iztočnice drugih avtomobilov znamke BMW, dejanski model pa bo verjetno prejel še bolj sodoben videz, ki bo temeljil na novem oblikovalskem jeziku, prvič prikazanem na novi generaciji BMW X3 v letu 2017.

Vir: BMWBlog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code