Ko odkljukate opcije na seznamu opreme novega BMW M3 je še posebej pomembno področje zunanjega odtenka. Za nekatere je že dejstvo, da sam visokozmogljiv avtomobil stane okrog 80.000 € dovolj. Za druge pa je nujno potrebno prilagajanje videza lastnim potrebam. Lastnik tega BMW M3 je za zunanjost izbral čudovit Grigio Telesto Individual odtenek, rezultat pa je izjemen končni izdelek.

Ta primerek BMW M3 je resnično izjemen! Grigio Telesto Pearl je odtenek, ki ga sicer uporablja avtomobilski proizvajalec Lamborghini. V ZDA je potrebno za to barvno opcijo na BMW M3 potrebno odšteti kar 7,100 ameriških dolarjev, a se za tako impresiven izgled vozila to resnično splača! Precej prikrit in na prvi pogled neopazen odtenek pravzaprav poudarja agresijo zunanjih linij na BMW M3 in naredi športnika še bolj privlačnega kot je že. Lastniku tega izjemneža pa le barvni odtenek za pravo olepšavo ni bil dovolj. Dodatno je izbral tudi komplet poprodajnih platišč HRE. Poleg znižanega podvozja tako platišča poskrbijo za zares impresiven izgled.

Grigio Telesto BMW M3 with HRE P101 Wheels

Platišča, uporabljena na tem primerku so HRE P101 in so perfektna izbira za to vozilo. So namreč lahka in izredno močna, hkrati pa so fenomenalna izbira za takšen visokozmogljiv avtomobil. Prav ta platišča so velikosti 20×8.5 spredaj in 20×10.5 zadaj. Da se avtomobil celostno barvno ujema so tudi platišča v Grigio Telesto Pearl odtenku, kar daje temu M3 edinstven in spektakularen izgled. Celotno fotogalerijo in osupljiva ozadja lepega BMW M3 v Grigio Telesto Pearl barvnem odtenku si oglejte v spodnji galeriji.

Grigio Telesto BMW M3 with HRE P101 Wheels

Vir: HRE Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code