Zdi se, da je podjetje Hamann največ pozornosti posvetilo novi generaciji BMW serije 3. In ko rečemo novi generaciji, so v mislih vsi modeli, od osnovne trojke do M3. Sem zato spada tudi predelava BMW serije 3 Touring, ki je narejena zelo elegantno.

Hamannove spremembe vključujejo prednji odbijač “Competition” in zadnji difuzor, ki ima dovolj prostora še za štiri izpušne cevi, v pravem M duhu, torej. V notranjosti najdemo aluminijaste pedalke in LED osvetljitev na vratih z Hamannovim logotipom.

Paket karoserije lično zaključijo Hamannova posebna platišča, vključno z Anniversary Evo in Evo Black Line ter Edition Race. Podjetje priporoča združitev koles še z znižanjem podvozja, katero vključuje vzmetenje, ki vozilo zniža do 30 milimetrov.

Hamann BMW 3 Touring ima na voljo tudi široko paleto nadgradnje motorjev, saj uporablja isti pogonski sklop kot veliko ostalih BMW modelov. Na voljo je tudi športni izpušni sistem z zadnjim dušilcem, ki se konča s štirimi izpušnimi cevmi iz nerjavečega jekla.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code